Strippenkaart

Stressless Body Strippenkaart

Meestal blijft het voor velen van ons maar bij 1 of 2 keer per jaar dat we eens even helemaal lekker wegdromen bij een massage. Dat is natuurlijk fantastisch, maar zou het niet nog fijner zijn om regelmatiger te genieten? Niet alleen omdat het lekker is, maar ook omdat dit je gezondheid ten goede komt! Vaak laten mensen zich masseren als er al klachten zijn. Maar waarom wachten als je dit ook kunt voorkomen? In deze hectische wereld waar we in leven is massage geen overbodige luxe, maar juist een manier om vitaal en bruisend te blijven!

Wil jij je vaker laten masseren? Dat kan heel voordelig bij Stressless Body met de:

Strippenkaart

Ga met deze kaart voordelig weer sprankelend de wereld tegemoet!

Je kent het wel dat gevoel dat elke dag te weinig uren heeft, je jezelf achterna holt en je alles ook nog zo goed mogelijk wilt doen. Tijd voor jezelf heb je eigenlijk maar weinig. Je zou je wel willen laten masseren, maar waar haal je de tijd vandaan om dat telkens te regelen?
Deze Stressless Body strippenkaart biedt de mogelijkheid om in 1x een aantal massages met korting aan te schaffen. Je kunt de behandelingen meteen inplannen als je dat prettig vindt, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Tarieven Strippenkaarten

Kom je vaker bij Stressless Body voor een massage, dan is het wellicht handig (in ieder geval voordeliger) om een strippenkaart te kopen. Met een strippenkaart betaalt u in één keer voor meerdere behandelingen met een korting.
Deze strippenkaart is persoonsgebonden.

Strippenkaarten zijn verkrijgbaar voor 5 behandelingen en voor 10 behandelingen. Bij 10 behandelingen geldt, laatste strip gratis.
Profiteer nu van de aantrekkelijke relaxte korting op de 5 strippenkaart!

Massage

Aantal   minuten

Prijs incl.   Btw.

5-strippenkaart  

Uw   directe voordeel

Sportmassage

30

€ 25,00

€ 110,00

€ 15,00

Sportmassage

60

€ 45,00

€ 200,00

€ 25,00

Ontspanningsmassage

30

€ 20,00

€ 90,00

€ 10,00

Hotstonemassage

45

€ 40,00

€ 180,00

€ 20,00

Bekijk hier de voorwaarden.