Over mijzelf

Mijn naam is Denise Smit. Ik ben gediplomeerd NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) sportmasseuse. Mijn praktijk is gevestigd in de Ermgardhoek 15, 5708 LN Helmond (Brandevoort).

Ik ben mijn praktijk gestart om mensen te helpen vitaal te blijven door in beweging te zijn en te blijven door middel van een massage. De praktijk bestaat sinds 2012. Ik wil mensen inspireren om te gaan sporten op welk niveau dan ook en te ontspannen wanneer dit nodig is. Een balans daarin vinden is essentieel. Ik richt mij op mensen die op zoek zijn naar ontspanning, een moment voor zichzelf willen, behandeling voor klachten door bijvoorbeeld taping of even uit de alledaagse drukte willen. Sporters en niet sporters kunnen bij mij terecht voor een stevige massage die dieper in de spieren werkt. Ik ben overtuigd dat pijn te bestrijden is door de aanpak via ontspanning, stressreductie, beweging en voeding.

Contra-indicatie: te veel pijn, ontstekingen, koorts, kanker, huidziekten, infectie ziekten, spastische verlammingen of trombose. Heeft u 1 of meerdere van deze contra-indicaties neem dan eerst contact op met uw huisarts of behandelaar voor advies. Ik ben geen therapeutisch/-medisch masseuse. Ik kan u wel advies geven over veilig sporten, schoeisel, hygiëne, herkennen van beginnende blessures, tapen en bandageren.

Certificaten/Diploma’s

Logo Luna

Workshop Hotstonemassage 2011
https://www.massage-en-cursus.nl/

Massage academie

Cursus Stoelmassage 2015
https://www.massageacademie.nl/

Atria Opleidingen logo

Cursus Kinesiotaping 2016
https://atria-opleidingen.nl/

Trigger point coach logo

Triggerpoint-therapie, module 1 2020
Masterclass Praktijk Marketing 2021
Masterclass Myofascial Cupping 2021
https://www.triggerpointcoach.nl/

Logo Hartstichting

Reanimatie en AED jaarlijkse herhaling
https://www.hartstichting.nl/