Behandelingen

Sport behandelingen

Als sporter heb je weleens een massage nodig of juist kinesiotape als ondersteuning voor het genezen van een blessure. Wellicht is F.I.T balsem iets wat je nodig hebt. Voor alle drie de behandelingen kun je hier een afspraak maken.

Ontspanningsmassage

Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht.

Stoelmassage

Behoefte aan een korte massage (op locatie) of wellicht voor je personeelsleden? Lees gauw verder voor meer informatie!

Hotstone massage

De warmte afkomstig van de warme stenen dringt diep in het spierweefsel voor een diep ontspannende werking. De warmte zorgt ervoor dat gespannen spieren door stress weer los komen waardoor de pijn en kramp zal worden weggenomen.

Cupping

Met cupping wordt de bloedcirculatie bevorderd waardoor weefsel uiteindelijk sneller hersteld. Interesse?

Over mijzelf

Mijn naam is Denise Smit. Ik ben gediplomeerd NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) sportmasseuse. Mijn praktijk is gevestigd in Brandevoort.

Ik ben mijn praktijk gestart om mensen te helpen vitaal te blijven door in beweging te zijn en te blijven door middel van een massage. De praktijk bestaat sinds 2012. Ik wil mensen inspireren om te gaan sporten op welk niveau dan ook en te ontspannen wanneer dit nodig is. Een balans daarin vinden is essentieel. Ik richt mij op mensen die op zoek zijn naar ontspanning, een moment voor zichzelf willen, behandeling voor klachten door bijvoorbeeld taping of even uit de alledaagse drukte willen.

Lees verder

Tarieven

Sportmassage€ 30 – € 54 – €70
Ontspanningsmassage€ 30 – € 54 – €70
Hotstonemassage€ 49 – € 77
Cupping€ 35 – € 58
Tapen€ 17,50

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een heerlijke massage? Dat komt goed uit! Er zijn cadeaubonnen beschikbaar waarvan je zelf de waarde bepaald. Neem contact op om een cadeaubon te verkrijgen.

Strippenkaart

Wil je vaker een massage? Dan is het wellicht voordeliger om een van de beschikbare strippenkaarten aan te schaffen. Meer informatie

Afspraak maken

Tof dat je een afspraak wilt maken. Daarvoor kun je me op verschillende manieren bereiken. Klik op de link om direct een afspraak te maken:

Mijn praktijk is gevestigd te Helmond;

Ermgardhoek 15
5708 LN
Helmond

Openingstijden

Een afspraak maken kan op de volgende dagdelen. In overleg zouden we ook een ander moment kunnen vinden waarop het voor ons beiden schikt.

  • Maandagochtend
  • Dinsdagavond
  • Woensdagavond
  • Donderdagochtend
  • Vrijdagochtend